FUNDATIA "GHEORGHE URSU"
CONSILIUL DE ADMINISTRATIE


Gabriel Andreescu, Presedinte
Doina Lazar
Radu Filipescu
Olga Ursu Stefan
Andrei Ursu

Membri de Onoare

Petre Mihai Bacanu
Helmut Frauendorfer

Sorin Vieru, primul Presedinte
Camil Baciu
Stefan Augustin Doinas
Mariana Celac
Gina Vieru
Cornelia Stefanescu

    *

*       *

Membri sustinatori

Fundatia multumeste urmatorilor sustinatori pentru generozitatea lor:

Sponsori de onoare:

Dr. Ioan Condor, Franta: Euro 1,000
Ian Foutch, Chicago, SUA:  $1,000

Alti donatori: Georgescu Tiberiu (Chicago, SUA), Adrian Lungu (New York, SUA), Alexander Botta (New York, SUA), Tereza Barta Bandol (Toronto, Canada)

Donatori in onoarea
Soranei Ursu
sotia lui Babu de 36 de ani, care a murit la Chicago pe 9 mai 2023, la varsta de 98 de ani, dupa ce a asteptat timp de 38 de ani dreptatea pentru sotul ei:

Georgescu Tiberiu (Chicago, SUA), Ewa Michta (Chicago, SUA), Mioara Bratu (Chicago, SUA), Sunthar Visuvalingam (Chicago, SUA), Cecilia Tucherman (Chicago, SUA), Webley, Inc. (Bannockburn, IL, SUA)

Fundatia "Gheorghe Ursu" ii invita pe toti cei doritori sa sprijine activitatea Fundatiei sa ne contacteze. Orice suma, oricit de mica va fi apreciata cu multa recunostinta.

Pentru contributii directe, contul Fundatiei este la ING Bank Romania, Swift Code INGBROBU, contul RO18INGB0000999904041122 

La fel vor fi apreciate contributiile ne-financiare: orice persoana care subscrie obiectivelor Fundatiei este invitata sa-si adauge numele pe lista sustinatorilor sai, printr-un email la fundatiagheorgheursu@gmail.com.

Consideram orice semn de sustinere ca pe o afiliere la ideile de libertate, dreptate si umanism care l-au animat pe Gheorghe Ursu.